afscheid
Vanmiddag waren Wouter, Marloes, Vera, Maarten, Eva, Pieter, Max en Tijn op bezoek om dag te zeggen voor de grote reis. Vera was er voor het eerst en Maaike ontbrak helaas.
Leuk om te zien hoe de kersverse ouders hun rol spelen en in die zin ieders gedrag veranderd is. Ook bijzonder om met die nieuwe mensjes op schoot te zitten.
Goed dat Wouter met Marloes en Vera er zo nu op uit kunnen. Vera ziet er goed uit en kan er weer tegen en Marloes heeft ook weer wat kleur. Het was een bijzondere verrassing dat ze er ook bij waren.
Maarten kwam z'n mobieltje brengen, zodat ik op reis m'n contacten met begeleiders kan leggen als dat nodig is. Fijn dat dat dan toch kan! Ik hoop en denk wel dat ik alle aanwijzingen heb begrepen! Slot, + landennummer, je moet het allemaal maar weten.
Mobiel, reislog, gmail, als ik niet oppas kom ik nog echt bij da tijd! Niet doorslaan!
Eva en Pieter hebben een leuke vacantie gahad in Oostenrijk; goed dat Tijn mee kon en dat alles goed is gegaan, ook de reis. Max is al gauw weer tevreden met de play-mobiel en met de nieuwe houten trein. ook bellenblazen werkt nog.
Het was erg plezierig om iedereen nog even te zien. Met het boekje in de hand kan ik dae Chinezen laten zien dat het ook anders kan dan eenkinder-politiek. Ze zullen wel jaloers zijn!
Nou ik kan er nu tegen en morgen om 6.58 op Oost.
Het volgende bericht komt waarschijlijk van enkele duizende kilometers verder naar het oosten.
Jon